par

Wammer
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About par

  • Rank
    Wammer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thanks for the response. I approached Mark Levinson/Harman a few years ago and they referred me to the official UK repair centre. I contacted the UK repair centre but no joy in getting the circuit diagrams. I will contact Mark Levinson/Harman in the US again. The issue is with the left channel - it is an intermittent issue but is getting worse. It is a distortion noise on the output (i.e. impacts all inputs) - capacitor breaking down???
  2. I do not know if this will be helpful to anyone but I determined what was causing the issue with my Linn Kisto. Within the Kisto on the top module (i.e. video inputs and outputs) motherboard there is a daughter board - the Power PC Module. On the Power PC Module there are two electrostatic capacitors - 100 micro Farad 35 volt capacitors. One of these capacitors was faulty - I replaced both as a matter of course. The Kisto now powers up fine.
  3. Firstly, apologies if this is not the appropriate forum to post this question in. I have an intermittent issue with my Mark Levinson 26S pre-amp. I am really struggling to get circuit diagrams or a service manual. Does anyone know where I might get the circuit diagrams - happy to pay for them. Many thanks
  4. Hi, Having issues with my Linn Kisto. Initially, the Kisto would not load the operating system and now does not power up at all. I have checked the mains going into the Kisto and it is fine. I have also put a different power supply in the Kisto but it did not make any difference. I know other people have had similar issues in the past but now the Linn forum posts are not available I cannot see what was posted. Anybody had the same issue? Did you determine the cause of the issue? Does anyone have a service manual or circuit diagrams for the Kisto? Many thanks
  5. Apologies - posted in wrong section. Now posted in troubleshooting
  6. Hi, Having issues with my Linn Kisto. Initially, the Kisto would not load the operating system and now does not power up at all. I have checked the mains going into the Kisto and it is fine. I have also put a different power supply in the Kisto but it did not make any difference. I know other people have had similar issues in the past but now the Linn forum posts are not available I cannot see what was posted. Anybody had the same issue? Did you determine the cause of the issue? Does anyone have a service manual or circuit diagrams for the Kisto? Many thanks
  7. The SME 309 tonearm uses the same tool
  8. Hi, I have recently had some enquiries regarding the loudspeaker cables. They are still available. If you are interested send me a PM. Happy to negotiate on the price. Paul.
  9. Reduced to £1800. Happy to provides photo's - please send a PM
  10. Missing Link Cryo Reference Loudspeaker Cables 4.5 metre set of Missing Link Cryo Reference Loudspeaker cables. In excellent condition. I live in Nottingham Cost new over £3500. Offered at £1900 or nearest offer. If you are interested please send me a PM. Happy to provide photo's.